Betaalbare websites
Gereed voor groei
Géén onnodige code
Lease mogelijkheden

Tarieven (website pakketten)

Rekening houdend met groeiende ondernemingen bieden wij verschillende pakketten aan. Zo is er altijd een optie die bij jouw groeistadium past.   

Daarom kan je bij ons in termijnen te betalen. Omdat wij vinden dat iedereen een mogelijkheid moet hebben om over een professionele website te beschikken, voor een betaalbare prijs. Met een eenmalig bedrag van €299,- en maandelijks €59,- (excl. BTW) kun jij blijven groeien in jouw online aanwezigheid. 

 

Let’s Growww (€1.999 ex. BTW)

Met ons Let’s Growww pakket ontvang je een website op maat gemaakt. Perfect voor starters en ZZP’ers.
Betaalbare website  In eigen huisstijl  |  Design op maat Overzichtelijk en professioneel Marketing gereed UX-design  |. Snelle levertijd  

Je levert zelf content aan zoals teksten en beeldmateriaal. Daarna gaan wij aan de slag en maken jouw website helemaal op maat, passend bij jouw huisstijl.   

  

Let’s Growww Fast  (€2.760 ex. BTW)

Wij zorgen voor een groeiende start van jouw marketing!
Let’s Growww pakket Zoekwoorden onderzoek Herschrijven teksten Incl. 5 stockbeelden   

De teksten worden herschreven middels het zoekwoorden onderzoek. Dit zorgt ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Zo zal jouw doelgroep je makkelijker vinden online.   

 

Let’s Growww Extra Fast (€3.410 ex. BTW)

Geef jouw bezoekers de beste ervaring!
Let’s Growww pakket Zoekwoorden onderzoek  |  Herschrijven teksten Incl. 15 stockbeelden Inrichten Google producten 

Naast SEO herschreven teksten ontvang je technische en marketinggerichte Google Producten die helpen bij het tracken van gebeurtenissen en verkeer op jouw website. Dit kan gunstig zijn als je aan de slag wil met SEA en het optimaliseren van jouw website. Ideaal als je in de toekomst marketing wil gaan voeren met je website.

 

Let’s Growww

Tijd om het samen eens te
bespreken?

Klaar om verder te groeien? Plan dan een gratis gesprek
met ons in. Samen bespreken we de beste optie voor jouw bedrijf.